01 november 2021, 12:45 Celebrities views 3180
S-a stins din viață jurnalistul și prezentatorul Alexei Revenco
01 november 2021, 12:45 Celebrities views 3180

S-a stins din viață jurnalistul și prezentatorul Alexei Revenco

Inconfundabila voce a Radio Moldova, redactorul-prezentator, Alexei Revenco, s-a stins din viață în această dimineață.

„Astăzi, 11 ianuarie, la ora 6 dimineata, a plecat din viață cel mai luminos Om - Alexei Revenco. Omul care cu vocea-i de unicitate, cu firea-i veselă și simțul umorului deosebit făcea sărbătoare oriunde era. Fie fericit acolo sus, iar noi, aici, îl vom pomeni și nu-l vom uita niciodată" a scris colega sa de la Radio Moldova, artista Veta Ghimpu Munteanu, pe pagina sa de facebook.

Alexei Revenco a activat la Radio Moldova peste patru decenii.

„Acum 41 de ani, după trei etape de concurs, care a durat vreo două luni şi la care au participat peste o sută de concurenţi, eu am fost cel selectat şi angajat. Chiar de la bun început m-am îndrăgostit de postul meu de radio şi am vrut din tot sufletul să fiu membru al acestei minunate familii. Pe parcursul anilor am prezentat numeroase emisiuni radiofonice si televizate de diferit gen, multe din ele fiind arhivate si păstrate în fondul instituţiei. Radio Moldova este zbuciumul tinereţii mele frumoase", mărturisea prezentatorul în unul din interviurile sale.

Pentru munca conştiincioasă şi prodigioasă întru promovarea valorilor naţionale şi imaginii ţării, Alexei Revenco a fost distins cu Ordinul ,,Gloria Muncii" şi cu titlul onorific ,,Maestru în artă".

Source: noi.md

Keywords:

personalitati , moarte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
3407 locuitori

Corten este un sat şi comună din raionul Taraclia. Corten este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Taraclia și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3407 oameni. Satul Corten a fost întemeiat în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.