30 december 2020, 11:30 Celebrities views 3089
Tais Razumovskaia:
30 december 2020, 11:30 Celebrities views 3089

Tais Razumovskaia: "Peste tot oamenii mă recunosc după voce și rîs!"

În ajunul Anului Nou, am decis să o intervievăm pe una dintre cele mai sclipitoare moderatoare radio și TV din țară, vocea căreia, dar și capacitatea de a transmite în direct emoții pozitive de mult timp vrăjește un număr mare de ascultători din țară și nu numai! Se numește Tais Razumovskaia, dar acesta să fie oare numele ei adevărat?

Salut, Taia! Sau totuși Tais? Oricum, este un nume rar. Să ne spui de ce părinții te-au numit anume așa.

Salut! M-au numit Taisia în cinstea unei mătuși de-a tatei, pe care el a iubit-o din copilărie. Cu timpul, în loc de Taisia am început să folosesc versiunea redusă – ca în romanul lui Ivan Efremov «Tais din Athena». După care mi-am promis să fac așa, ca numele Tais să fie mai cunoscut ca Taisia.

Și dacă vorbim despre numele de familie? Razumovskaia este cel veritabil? Ceva îmi spune că e un pseudonim…

Ai dreptate, Razumovskaia este pseudonimul de lucru la radio. Cu timpul, a devenit și la televiziune. Apropo, a fost născocit cu două minute înainte de emisie. Ca să fim exacți, în Odessa există o stradă cu această denumire, eu am locuit acolo. Anume de aceea am ales acest pseudonim - Razumovskaia.

De fapt, nimeni nu știa cum arată moderatoarea Tais Razumovskaia, în afară de cei apropiați, de prieteni și colegi, dar mă recunosc și acum după voce și rîs!

Continuarea articoluluiu citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

interviu , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772-1773
Populația:
502 locuitori

Lopatna este un sat din cadrul comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Orhei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 502 oameni. Satul Lopatna a fost menționat documentar în anii 1772-1773.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.