29 march 2020, 12:30 Celebrities views 3882
Gheorghe Grîu:
29 march 2020, 12:30 Celebrities views 3882

Gheorghe Grîu: "Întotdeauna mai întîi simte și apoi reacționează"

"Întotdeauna mai întîi simte și apoi reacționează." Un astfel de sfat i-a dat cunoscutul actor moldovean Gheorghe Grîu fiicei sale Leanca Grîu la sfîrșitul primei lor întîlniri, foarte emoționante, care a avut loc la Chișinău.

Despre aceasta a povestit însăși Leanca Grîu, vestita actriță rusă, în emisiunea "Soarta omului" cu Boris Korcevnikov de pe canalul "Rusia 1", amintindu-și prima întîlnire cu adevăratul său tată, transmite Noi.md.

Actorul moldovean Gheorghe Grîu, care avea totul pentru a deveni vedetă în URSS, a plecat din familie cînd ea era foarte mică.

Cu cîțiva ani în urmă, Leanca a făcut cunoștință cu copiii tatălui său din alte căsătorii – cu fratele mai mic, Ion și sora mai mare, Nica.

Leanca Grîu a spus că sora ei vitregă, Nica, fiica lui Gheorghe dintr-o altă căsătorie, a găsit-o prin intermediul rețelelor sociale.

"Nica m-a găsit pe rețelele de socializare, ea a scris: "Sînt sora ta. Gheorghe Grîu este tatăl nostru...", i-a povestit Leanca lui Boris Korcevnikov. Surorile comunicau, duceau o corespondență.

Cînd actrița Leanca Grîu a avut o mică pauză între filmări, ea și-a cumpărat un bilet și a zburat la Chișinău. "Vroiam să-mi văd frate și sora. Mă bucur foarte mult că i-am întîlnit. Ei mi-au devenit imediat oameni apropiați, am simțit acest lucru", a recunoscut actrița.

Dar cu tatăl său ea nu se hotăra să se întîlnească. Leanca a avut nevoie de timp pentru a înțelege de ce tatăl ei a apărut în viața sa, trebuia să se calmeze și să-l ierte.

Mult așteptata întrevedere a avut loc un an mai tîrziu la Chișinău.

"El m-a găsit pe Internet. Tata mi-a scris cîteva mesaje. El a spus: "Iartă-mă". S-a bucurat pentru mine. A spus că se mîndrește cu mine că am o familie minunată", și-a amintit actrița.

Potrivit Leancăi Grîu, întîlnirea lor după mulți ani a fost foarte emoționantă:

"El stătea cu un buchet de flori lîngă restaurant. Ne-am văzut unul pe altul de departe, dar apoi la semafor a pornit culoarea roșie. La fel ca în filme. Flux de mașini, iar tu stai un minut și jumătate. Aștepți și te uiți la el. A fost un sentiment foarte emoțional. Foarte puternic. Mi-a dat florile. Ne-am îmbrățișat. Am vorbit despre copilăria lui, despre afacerile mele. Am vrut să aflu despre bunici. Despre cum a devenit actor, despre cotiturile sale în viață, iubita sa actuală. Am petrecut bine timpul împreună, ne-am îmbrățișat. El mi-a spus la despărțire o singură frază: "Întotdeauna mai întîi simte și apoi reacționează", a spus Leanca Grîu.

Ea a mărturisit că s-a gîndit mult timp la această frază.

"Ea este foarte actoricească. Acesta este un sfat foarte bun, profesional pentru un actor. Pe de altă parte, ea este foarte vioaie. Pentru că el știe cît de fierbinte și reactiv este și că și eu am acest lucru, probabil", a spus Leanca Grîu.

Ea a menționat că tatăl ei, Gheorghe Grîu, este o persoană foarte educată, inteligentă și citită, scrie cărți și poezii.

"Mama mea a reacționat calm la faptul că am început să comunic cu tatăl meu. Nu mi-a pus piedici", a remarcat Leanca Grîu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1889
Populația:
16606 locuitori
Logo

Drochia este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Drochia. Amplasat în nordul republicii, oraşul Drochia este situat la o distanţă de 167 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 16 606 de locuitori. Înfiinţarea gării Drochia, în 1889, pe traseul de cale ferată Bălți-Ocnița, a stat la originea dezvoltării oraşului Drochia. Se consideră că numele oraşului provine de la pasărea dropie, care era anterior larg răspîndită în regiune.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.