15 june 2023, 11:30 Celebrities views 18847
Fotografii inedite cu Mihai Eminescu (Foto)
15 june 2023, 11:30 Celebrities views 18847

Fotografii inedite cu Mihai Eminescu (Foto)

Despre Mihai Eminescu mai sînt încă multe lucruri de aflat, atît despre viața sa, cît și despre moartea, învăluită în mister. Din cînd în când, mai ies la iveală și noutăți din care publicul larg își poate face o părere despre modul în care trăia marele poet și cine îi erau apropiații.

De exemplu, chipul lui Mihai Eminescu este cunoscut, pînă acum, din trei fotografii, una dintre ele realizată cînd poetul avea 19 ani.

Propunem atenției Dumneavoastră două fotografii de senzație cu Mihai Eminescu, necunoscute pînă acum.

Se pare că cele două poze au fost făcute în timpul unei vizite a lui Mihai Eminescu la cenaclul regal, găzduit de Regina Elisabeta, cunoscută şi sub pseudonimul literar de Carmen Sylva.

Rămîne ca specialiștii să studieze și să certifice sau să infirme prezența lui Eminescu în aceste fotografii.

Source: www.voceatransilvaniei.ro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
719 locuitori

Ulmu este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ulmu, Lîsaia Gora și Ulmul Mic. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Rîbnița și la 111 km de Chișinău. Populaţia satului Ulmu alcătuia 719 oameni în anul 2012. Satul Ulmu a fost întemeiat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.