21 april 2021, 14:00 Moldovan reality views 2216
Se păstrează programul redus pentru piețe și centre comerciale
21 april 2021, 14:00 Moldovan reality views 2216

Se păstrează programul redus pentru piețe și centre comerciale

Autoritățile au decis să prelungească prevederile cu privire la prescurtarea programului de activitate pentru piețe și pentru centrele comerciale.

Astfel, potrivit unei hotărîri a Comisiei pentru Situații Excepționale, piețele agroalimentare și cele nealimentare activează între orele 07.00 și 15.00, iar centrele comerciale și unitățile specializate de comerț cu amănuntul a produselor nealimentare – pînă la ora 18.00.

Odată cu expirarea prevederilor anterioare, atît Piața Centrală, cît și Piața Avicolă din strada Cărbunarilor din capitală urmau să revină la programul obișnuit, de la ora 06.00 și pînă la ora 18.00. Însă, spune directorul interimar al pieței, Ion Pîntea, s-a luat act de hotărîrea Comisiei și, respectiv, administrația s-a conformat, programul fiind pînă la ora 15.00.

Potrivit hotărîrii CSE, programul redus pentru piețe și centre comerciale va fi păstrat pe durata stării de urgență, pînă pe 30 mai.

Source: www.ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1939
Populația:
964 locuitori

Saharna Nouă este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buciușca, Saharna Nouă, Saharna. Satul Saharna Nouă este situate la o distanță de 15 km de orașul Rezina și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Saharna Nouă a fost înființat în anul 1939.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.