19 january 2021, 11:45 Moldovan reality views 3467
Roșca: Dacă nu ne vom răscula acum, mîine va fi deja prea tîrziu
19 january 2021, 11:45 Moldovan reality views 3467

Roșca: Dacă nu ne vom răscula acum, mîine va fi deja prea tîrziu

Jocurile de-a democrația s-au încheiat. Vremea liberalismului cu mitul drepturilor omului ca temelie ideolgică s-a încheiat și ea. Despre aceasta vorbește Iurie Roșca într-o nouă ediție a emisiunii lui Iurie Roșca Confesiunile unui optimist creștin.

”La întrebarea de ce tocmai acum s-a intrat în faza decisivă, accelarată a realizării vechiului plan de asasinare în masă a populației globului și de transformare a supraviețuitorilor în niște ființe subumane lipsite de rațiune autonomă și de libertate de acțiune, răspundem încă o dată.

Ar fi cel puțin trei cauze.

1. Tehnocrația consideră că a reușit să idiotizeze masele prin TV și alte mijloace de anihilare intelectuală într-atît, încît acestea nu mai sînt în stare de o revoltă solidă.

2. Saltul științific și tehnologic uriaș permite realizarea integrală a proiectului.

3. Oculta Mondială a reușit să-și plaseze pretutindeni în lume (cu precădere în țările care contează ca pondere geopolitică) marionetele sale în fruntea statelor. În același timp s-a reușit uniformizarea spectrului politic, astfel încît opoziția este la fel de docilă față de Guvernul Mondial ca și puterea în exercițiu.

Oameni buni, rețineți. Forțele luciferiene sînt pe punctul de a termina rapid cu rasa umană așa cum a creat-o Dumnezeu. Dacă nu ne vom revolta, dacă nu ne vom răscula, dacă nu ne vom opune ACUM, mîine va fi deja prea tîrziu. Și cale de întoarcere nu va mai exista. Game over, cum zic englezii. Jocul s-a încheiat. E de-a dreptul prostește și ridicol să ne fie frică. Fiindcă dacă ticăloșii ăștia de sataniști reușesc să-și finalizeze planul, oricum nu vom mai avea parte de viață. (…)

Să nu uităm, viața este un dar divin. Iar Dumnezeu, dătătorul de viață, ne-a făcut liberi. Și dacă noi renunțăm de bună voie la propria libertate, de ce oare Creatorul nostru n-ar îngădui să ni se ia și viața, pe care nu o mai merităm? Dacă frica și prostia au copleșit instinctul autoconservării omului, nici Dumnezeu nu mai are de ce să-și întoarcă fața către noi”, a relatat Roșca.

Keywords:

Iurie Roșca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1593
Populația:
5778 locuitori

Sireţi este un sat şi comună din raionul Străşeni. Sireţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Strășeni și la 22 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5778 de oameni. Satul Sireţi a fost menționat documentar în anul 1593.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.