13 january 2021, 16:00 Moldovan reality views 4190
Domnilor, scoateți-vă pălăria în fața femeilor din Moldova
13 january 2021, 16:00 Moldovan reality views 4190

Domnilor, scoateți-vă pălăria în fața femeilor din Moldova

Bărbații din Moldova, pînă cînd nu este prea tîrziu ar trebui să prindă la minte, să facă ordine în țară și să-și aducă acasă femeile, trimise la muncă, pentru că este înfricoșător să ne gîndim ce ar putea ele face data viitoare.

Astfel, ironic, șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valerii Demidețchi, a comentat participarea femeilor din Moldova la asaltarea Capitoliului american și la alte evenimente și istorii senzaționale, relatează Noi.md.

"Am îndoieli vagi ... mai întîi de Domnica Cemortan, care a ajutat căpitanul italian să distrugă una dintre cele mai mari corăbii turistice Costa Concordia. (Se spune că ea a fost luată la evidență specială la Pentagon, fotografia dansatoarei moldovene, pentru orice eventualitate, a fost distribuită tuturor comandanților de portavioane). Apoi Karina Țurcan – show-ul ei cu finanțele în campania energetică rusă a impresionat atît de mult oficialii de la Moscova, încît instanța a ridicat-o aproape la Mata Hari din secolul 21...

Acum la Washington, unde Eugenia Malimon împreună cu mama sa a condus coloane de revoluționari spre "ultimul și decisiv" asalt al Capitoliului american și acum ar putea merge după gratii în SUA....

Domnilor, scoateți-vă pălăria în fața femeilor moldovence!!! Bărbații care și-au trimis soțiile la cîștiguri au la ce se gîndi! Băieți, poate, pînă nu-i prea tîrziu, ar trebui să prindeți la minte, să faceți ordine în țară și să le aduci acasă? Mi-e frică să mă gîndesc ce pot face ele data viitoare!!!", a scris Valerii Demidețchi pe pagina sa de pe rețeaua socială.

Source: noi.md

Keywords:

pălărie , femei

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
359 locuitori

Sălcuţa Nouă este un sat din cadrul comunei Cîrnăţenii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Căușeni și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Sălcuţa Nouă a fost întemeiat în anul 1930.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.