21 june 2020, 13:00 Moldovan reality views 3599
Pascaru, despre o eventuală coaliție Dodon - Sandu - PDM
21 june 2020, 13:00 Moldovan reality views 3599

Pascaru, despre o eventuală coaliție Dodon - Sandu - PDM

Continuă mituirea deputaților. Nu a mai rămas nici majoritatea parlamentară. Cum putem pune capătul acestei practici și ce schimbări să se așteapte organele Legislative în viitorul apropiat?

La aceste întrebări şi multe altele special pentru Enews a răspuns Nicolae Pascaru, deputat din fracțiunea PSRM.

- Tot ce ține de politică este foarte murdar. Se mai numește "diplomație neagră". Din păcate, procesul nu poate fi eliminat și este greu de oprit. Și nu va ajuta nici o declarație de condamnare legată de turismul politic. În unii dintre cei aleși de către popor nu a mai rămas nimic sfînt. Astăzi, îți privesc cu toată sinceritatea în ochi, iar mîine fug spre mîna întinsă.

Există o structură mafiotă internațională foarte bogată, care poate cumpăra pe toată lumea. Și recunoscutul nostru oligarh este implicat în ea. Nu se compară nici cu mafia italiană. Un exemplu al "realizărilor remarcabile" ale lui Plahotniuc în distrugerea țării sînt: participarea sa la prăbușirea sistemului bancar, mituirea masivă a alegătorilor, apoi şi politicienilor și deputaților.

Vă amintiți, cum Plahotniuc a mituit mai întîi deputații din Parlament după ce s-a preluat de consilierii raionali. Era o ciumă, care a luat o viteză şi s-a răspîndit şi a pătruns în toate domeniile ale vieții noastre. Cine nu a vrut să devină corupt a fost șantajat, amenințat, după ce apăreau și cauzele penale.

Eu cred că astfel de evenimente rușinoase au loc în Parlamentul nostru, pentru că au loc progrese în investigațiile efectuate de către Procuratura în cazul depistării furtului miliardului și a multor altor infracțiuni.

Şi pentru a reține aceşti monştri Candu - Şor, care fac orice le spune Plahotniuc, pentru a distruge această tumoră canceroasă a țării, Procuratura trebuie să lucreze și mai eficient.

Situaţia din țară este una foarte gravă. În mijlocul pandemiei, se agravează şi criza economică. Se agravează şi conflictele între politicienii din Parlament. Practic nu mai există majoritatea parlamentară. Cred că socialiștii ar putea crea o nouă alianță cu cei care sînt gata să-şi salveze țara. Cu partenerii din PDM și chiar şi cu Maia Sandu.

Sandu și Dodon au reușit să-l scoată din țara pe Plahotniuc, dar, din păcate, nu au terminat treaba. Poate s-ar primi din a doua încercare?

Source: noi.md

Keywords:

Nicolae Pascaru , alianta

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
1369 locuitori

Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.