21 february 2020, 17:30 Moldovan reality views 3048
Cine a indus în eroare oficialii europeni cu „povestea de succes a Moldovei”?
21 february 2020, 17:30 Moldovan reality views 3048

Cine a indus în eroare oficialii europeni cu „povestea de succes a Moldovei”?

Dirk Schuebel, fostul reprezentant al Uniunii Europene în Moldova, a fost indus în eroare de oficialii europeni, spunîndu-le despre „povestea de succes a Moldovei".

Această opinie a fost exprimată de prezentatoarea TV Elena Levitskaya-Pakhomova, transmite Noi.md.

„Cînd Luke Pierre Devin (reprezentantul Serviciului European de Acțiune Externă, șef al Departamentului pentru Relații cu Rusia, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și OSCE) a fost mai sincer: în 2014, cînd a primit Ordinul de Onoare din mîinile lui Timofti, sau acum, criticînd moldovenii pentru toți anii integrării lor europene? Apropo, și-a amintit cine i-a indus în eroare pe oficialii europeni, povestind despre „povestea de succes a Moldovei. Dirk Schuebel să-l numească pe acest mincinos. Pînă la urmă, se pare că odată în perioada sa fluxul de numerar a trecut pe lîngă de casa de marcat?", a scris ea Canalul său Telegram Ivanovna.

Source: noi.md

Keywords:

UE , succes

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1607 locuitori

Drăsliceni este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Drăsliceni, Logănești și Ratuș. Satul Drăsliceni este situat la o distanță de 50 km de orașul Criuleni și la 18 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1607 oameni. Prima menţiune documentară a satului Drăsliceni datează din 5 martie 1634.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.