02 november 2020, 12:30 Moldovan reality views 3874
Noua uniformă a inspectorilor de patrulare i-a făcut „invizibili” (Foto)
02 november 2020, 12:30 Moldovan reality views 3874

Noua uniformă a inspectorilor de patrulare i-a făcut „invizibili” (Foto)

Astăzi dimineața, 11 februarie, pe drumurile țării au putut fi văzuți inspectori de patrulare într-o nouă uniformă de culoare albastră. Anterior, aceştia purtau haine de culoare verde deschisă strălucitoare.

Unii șoferi spun că sînt nemulțumiți de schimbări. Ei spun că acum ofițerii de patrulare nu sînt la fel de vizibili ca înainte, cînd purtau uniforma cu verde strălucitor. Altora, dimpotrivă, le-a plăcut uniforma, pentru că seamănă cu modelele europene.

Șoferii recunosc că nu reacționează imediat și înțeleg cu întîrziere că au în faţă un reprezentant al organelor de ordine publică.

Deocamdată, poliția nu a făcut publică informaţia despre noua uniformă, dar şi despre fondurile cheltuite pentru ea.

Source: noi.md

Keywords:

uniforma , politia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1437
Populația:
2204 locuitori

Bălăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Din componenţa comunei fac parte 2 localităţi: Bălăneşti și Găureni. Satul Bălăneşti este situat la o distanță de 15 km de oraşul şi staţia de cale ferată Ungheni, la 18 km de oraşul Nisporeni şi la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2204 de oameni. Satul Bălănești a fost menționat documentar în anul 1437.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.