14 december 2019, 11:00 Moldovan reality views 6585
De la 1 ianuarie 2020, facturile la energia electrică vor arăta altfel pentru majoritatea populaţiei Moldovei
14 december 2019, 11:00 Moldovan reality views 6585

De la 1 ianuarie 2020, facturile la energia electrică vor arăta altfel pentru majoritatea populaţiei Moldovei

De la 1 ianuarie 2020, facturile la energia electrică vor arăta altfel pentru 70% din populaţia Republicii Moldova.

Asta pentru că una dintre cele mai mari companii energetice din ţară şi-a schimbat denumirea - Gas Natural Fenosa devine Premier Energy. Noua identitate aparţine companiei din România cu aceeaşi denumire, controlată de holdingul EMMA Capital din Cehia care, anul acesta, a devenit acţionarul majoritar la Gas Natural Fenosa, transmite Noi.md.

Cele două întreprinderi energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice, Î.C.S. Gas Natural Fenosa Furnizare Energie SRL, și Î.C.S. Red Union Union Fenosa S.A., își schimă denumirile și imaginea cu noile mărci, „Premier Energy” și „Premier Energy Distribution”.

Potrivit informației companie, această transformare, axată pe modernizare și inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiilor: o etapă de provocări și oportunități, de consolidare și creștere. Noua marcă este una internațională, proiectată spre viitor și axată pe inovație, accesibilitate, energie curată și bunăstare pentru oameni. Lansarea noii mărci scoate în evidență viziunea noilor acționari ale celor două întreprinderi cu capital străin din Moldova privind dezvoltarea în continuare a serviciilor prestate în domeniile de distribuție și furnizare a energiei electrice.

„Premier Energy” este o marcă nouă pentru țara noastră, dar în același timp este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuție și furnizare a gazului natural.

„Conștientizăm că lumea este în permanentă schimbare. Piețele, tehnologiile și în special persoanele evoluează. Este obligația noastră să ne aliniem și să ne adaptăm noilor cerințe, respectînd experiența internațională și locală acumulată în ultimii 20 de ani. Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internațională și ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienții noștri, atunci și acolo unde au nevoie și pentru a le oferi soluții simple, accesibile și respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova.

Potrivit lui, viziunea acționarilor, combinată cu experiența echipei locale, are obiectivul de a implementa strategii inovatoare, proiecte de eficiență energetică și energie renovabilă cu posibilitatea extinderii activităților sale pe piața liberalizată.

„Avem deja un nume pe piața locală. Sîntem recunoscuți ca o companie apropiată de oameni, cu angajamente față de consumatori. Continuam să îmbunătățim procesele și să implementăm tehnologii care vor satisface necesitățile clienților noștri. Vom fi mai accesibili și cu mai mult interes pentru energia curată” a spus în concluzie country managerul companiei.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, întreprinderile energetice, de furnizare și distribuție a energiei electrice au adus la un nivel superior energia în Republica Moldova prin investiții de peste 287 de milioane de euro în renovarea și modernizarea rețelelor electrice, prin implementarea celor mai bune practici și standarde europene de gestiune și îmbunătățire a calității serviciilor pentru cei peste 900 de mii de consumatori din centrul și sudul țării.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
683 locuitori

Comisarovca Nouă este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Coşniţa Nouă, Bosca, Pohrebea Nouă și Comisarovca Nouă. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubasari și la 75 km de Chișinău. Populaţia satului Comisarovca Nouă alcătuia 683 de oameni în anul 2011. Satul Comisarovca Nouă a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.