09 october 2019, 15:30 Moldovan reality views 4004
Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)
09 october 2019, 15:30 Moldovan reality views 4004

Kirkorov, Dodon și compotul (Foto, Video)

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a publicat pe blogul său personal o postare despre regele estradei ruse, Filip Kirkorov.

„Mereu mă bucur de oaspeții dragi, cînd Filip este în Moldova mereu e sărbătoare”, a scris el, transmite teleprogramma.pro

Pentru delegație, din care a făcut parte și interpretul rus, a fost organizată o excursie la întreprinderile locale. Kirkorov, împreună cu președintele Moldovei, a vizitat întreprinderi piscicole, fabrica de conserve și alte întreprinderi din industria alimentară din Republica Moldova.

Filip Kirkorov a fost încîntat de peștii mari pe care i-a văzut pentru prima dată. „Uitați-vă la acești pești! Sînt monștri, nu pești!”, a spus el. Iar la fabrica de conserve, artistul a primit în dar un borcan cu un celebru compot moldovenesc.

Source: teleprogramma.pro

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
302 locuitori

Sacarovca este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află la 16 km de orașul Sîngerei și la 122 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Sacarovca a fost întemeiat în anul 1925 cu denumirea Secăreni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.