19 august 2019, 11:00 Moldovan reality views 3119
ANRE spune că noile prețuri la energia electrică sînt la nivelul celor din anul 2017
19 august 2019, 11:00 Moldovan reality views 3119

ANRE spune că noile prețuri la energia electrică sînt la nivelul celor din anul 2017

Agenția Națională pentru Reglementări în Energetică (ANRE) a aprobat, vinerea trecută, noi tarife la energia electrică furnizată de „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie" și „Furnizarea Energiei Electrice Nord".

Prețurile noi sînt mai mari, dar ANRE precizează că, în linii mari, acestea au revenit la nivelul tarifelor din anul 2017.

Astfel, consumatorii finali din centrul și sudul republicii vor achita 1,89 de lei/kWh, iar cei din nord - 2,23 de lei/kWh.

Anterior, politicienii din actuala majoritate parlamentară și experții în energetică au acuzat fosta guvernare democrată că, în loc să ajusteze în anul 2018 tarifele la prețurile de import, acestea au fost micșorate nejustificat, în ajunul campaniei electorale.

Source: www.ziarulnational.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.