19 july 2019, 15:25 Moldovan reality views 3236
Marina Tauber, despre riscul de a pierde imunitatea parlamentară
19 july 2019, 15:25 Moldovan reality views 3236

Marina Tauber, despre riscul de a pierde imunitatea parlamentară

Deputata Marina Tauber care face parte din fracțiunea parlamentară a Partidului Șor, care apare în rapoartele Kroll ca fiind implicată în frauda bancară, nu consideră că ar exista temei pentru ca procurorii să ceară ridicarea imunității sale.

„Nu cred că sînt motive", le-a spus Tauber jurnaliștilor înainte de ședința de astăzi a Legislativului.

Întrebată dacă nu ar fi un motiv faptul că numele său a fost pomenit de Kroll, Tauber a răspuns: „Faptul că familia mea este în raportul acesta nu reprezintă nicio vină".

Amintim că în raportul Kroll-2, publicat recent privind investigarea "furtului miliardului", sînt menționate numele a patru din cei șapte parlamentari ai Partidului "Șor", a unui deputat "independent" aproapiat de ei, precum și numele unui candidat din partea Partidului Șor care nu a acces în parlament.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc doi deputați din partea partidului Șor cu același nume de familie, însă nu se știe dacă există legături de rudenie între ei.

În special, raportul Kroll-2 include deputații din partidul "Șor": Ilan Șor, Marina Tauber, Maria Guțuleac (Albot), Reghina Apostolova, deputatul independent Viorel Melnic, precum și candidatul din partea Partidului Șor la funcția de deputat din circumscripția 44 Taraclia - Veaceslav Lupov.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc numele a doi deputați din partea partidului Șor care au același nume de familie, Veaceslav Jardan și Iurie Fotescu, în timp ce în parlament din partea apartidului Șor au acces Petru Jardan și Vadim Fotescu.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.