16 july 2019, 16:45 Moldovan reality views 4575
Candu a comentat declarațiile lui Filat
16 july 2019, 16:45 Moldovan reality views 4575

Candu a comentat declarațiile lui Filat

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat, Andrian Candu, dezminte declarațiile lui Vlad Filat că precum l-ar fi controlat pe Dorin Drăguțanu.

Declarațiile au fost făcute înainte de ședința Parlamentului.

"Probabil domnul Filat greșește ceva, deoarece cei care îl cunosc pe domnul Drăguțanu cu siguranță va spune și va confirma că Dorin Drăguțanu nu poate fi controlat. Mai ales că are un profil și un nivel de profesionalism și de integritate chiar la superlativ și de aceea nu poate fi vorba de așa ceva. Mai ales că eu ca funcție politică și ca funcție de demnitate publică, nici competențele legale și nici umane să controlez pe cineva ca guvernatorul băncii naționale.

Întrebat dacă Vlad Filat a mințit, Candu nu a putut să spună dacă aceste declarații sînt false. "Eu nu pot să spun că minte sau că dumnealui exagerează, că dumnealui greșește. Dumnealui și-a expus opinia și părerea sa", a declarat Candu.

Fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, care și-a prezentat demisia în urma scandalului finaciar-economic legat de furtul miliardului din cele trei bănci, ar fi fost condus din umbră de către deputatul democrat, Andrian Candu. Declarația a fost făcută de către ex-premierul Vlad Filat în cadrul unui interviu pentru un post privat de televiziune.

Source: unimedia.info

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
3713 locuitori

Floreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Floreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, pe malul stîng al rîului Bîc, în apropiere căii ferate Chișinău-Odesa, situat la 25 km de orașul Anenii Noi și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3713 oameni. Localitatea a fost atestată pentru prima dată în anul 1859 cu denumirea Broasca.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.