17 june 2019, 16:25 Moldovan reality views 4841
Ce spune Filip despre plecarea lui Plahotniuc
17 june 2019, 16:25 Moldovan reality views 4841

Ce spune Filip despre plecarea lui Plahotniuc

Vicepreședintele Partidului Democrat, Pavel Filip nu cunoaște niciun detaliu despre plecarea din țară a liderului formațiunii, Vlad Plahotniuc.

Pavel Filip i-a îndemnat pe jurnaliști să citească postarea lui Plahotniuc de pe Facebook, unde acesta a vorbit despre decizia de a părăsi teritoriul Republicii Moldova.

„Nu cunosc cînd și cum a plecat Plahotniuc din țară, cum n-am cunoscut niciodată. Cred că are și motivele sale. Ați văzut postarea pe o rețea din socializare. Cred că puteți găsi răspunsuri exhaustive acolo. Nu vă pot spune unde se află. Dumnealui a făcut public tot ce a vrut să facă public, mai mult nu pot să văd spun", le-a spus Filip jurnaliștilor.

Astăzi, Vlad Plahotniuc a venit cu un prim mesaj după trecerea democraților în opoziție. confirmînd se află peste hotare. Potrivit lui, Republica Moldova nu este o țară sigură, asta „nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța". Plahotniuc spune că decizia PDM de a se retrage de la guvernare a fost luată încă de marți, 11 iunie.

Cu toate acestea, democratul spune că nu se retrage din politică și va reveni în Republica Moldova imediat ce el și familia sa vor fi în siguranță.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.