06 december 2019, 17:25 Moldovan reality views 4296
Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA
06 december 2019, 17:25 Moldovan reality views 4296

Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA

Președintele țării, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, anunță Noi.md

În cadrul discuției a fost examinat un spectru larg de chestiuni cu privire la relațiile bilaterale, și a fost reiterată intenția ambelor părți de a consolida dialogul strategic în cele mai importante domenii.

"De asemenea, am discutat despre situația politică internă care s-a creat în ultimele zile în Republica Moldova, precum și unele scenarii posibile de dezvoltare a acesteia. În contextul politicii externe, am reconfirmat poziția Administrației Președintelui privind promovarea unor relații reciproc avantajoase atît cu partenerii din Vest, cît și cu cei din Est" a scris președintele.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , ambasador , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
5095 locuitori

Bulboaca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi şi la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populația satului constituie 5095 de oameni. Satul este atestat documentar în anul 1711 cu denumirea de Bulboaca Tătărască.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.