06 december 2019, 17:05 Moldovan reality views 6595
Cine e unul dintre cei 6 polițisti care susțin Guvernul Sandu
06 december 2019, 17:05 Moldovan reality views 6595

Cine e unul dintre cei 6 polițisti care susțin Guvernul Sandu

Unul dintre polițiștii din secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, sechestrați astăzi de mascații de la Fulger după ce au declarat public că susțin noua guvernare, este fiul generalulului Nicolae Alexei.

Victor Alexei, fiul generalului Alexei, este și pînă la această oră în secția luată astăzi cu asalt de mascați.

Amintim că, în această dimineață, zeci de mascați de la Fulger au dat buzna în secția 6 a Inspectoratului Național de Investigații, din sectorul Botanica, acolo unde lucrează polițiștii care și-au declarat ieri sprijinul pentru noua guvernare. Acolo a fost prezent și fostul șef IGP, Alexandru Pînzari, care a coordonat mascații.

Unul dintre polițiști a declarat că mascații i-au tratat pe cei 6 polițiști care sprijină noua putere drept „teroriști".

Source: jurnal.md

Keywords:

politia , demisie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.