16 may 2019, 15:00 Moldovan reality views 12663
Igor Dodon este aproape sigur că vom avea alegeri anticipate
16 may 2019, 15:00 Moldovan reality views 12663

Igor Dodon este aproape sigur că vom avea alegeri anticipate

Igor Dodon este de părere că şansele evitării alegerilor parlamentare anticipate sînt tot mai mici. Cel puțin aceasta a declarat șeful statului în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros" de la postul de televiziune NTV Moldova.

„Majoritatea susținătorilor noștri nu își doresc anticipate. Acestea necesită bani. Totodată, în cazul alegerilor anticipate, acestea vor fi organizate în toamnă și asta înseamnă că pînă la Anul Nou nu vom avea o conducere. Toretic, un Parlament funcțional va putea fi format doar la începutul anului viitor", a declarat Igor Dodon, transmite Unimedia.info.

Totuși, șeful statului spune că „în cazul în care Blocul ACUM ar anunța mîine că e gata să o voteze pe Zinaida Greceanîi în calitate de speaker, atunci socialiștii, chiar în aceeași zi, se vor întîlni cu membrii blocului și vor crea grupurile de lucru.

„Pentru a discuta este nevoie să avem unele puncte comune....Consider că șansele sînt tot mai puține de a evita alegerile anticipate. Cred că 90 la sută acestea vor fi", a conchis Igor Dodon.

Source: unimedia.info

Keywords:

Igor Dodon , alegeri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1208 locuitori

Cristeşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Cristeşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1208 oameni. Satul Cristești a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.