25 march 2019, 15:05 Moldovan reality views 2193
Cum poţi recupera actele de identitate pierdute
25 march 2019, 15:05 Moldovan reality views 2193

Cum poţi recupera actele de identitate pierdute

În cazul pierderii sau furtului buletinului de identitate, titularul acestuia este obligat să solicite autorităţii competente eliberarea buletinului de identitate nou, potrivit legii.

Pentru obţinerea actului de identitate nou urmează a fi depusă o cerere în acest sens, precum și o declarație de pierdere a actului de identitate pierdut/furat. Setul de documente pot fi depuse la orice serviciu de eliberare a actelor de identitate (SEAI) sau centru multifuncţional (CM) al Agenţiei Servicii Publice, indiferent de locul înregistrării la domiciliu sau reşedinţă al solicitantului. În străinătate documentele vor fi depuse la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale Republicii Moldova (MDOC).

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

acte de identitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
442 locuitori

Bălţaţi este un sat din cadrul comunei Ţipala, raionul Ialoveni. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Ialoveni și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 442 de oameni. Satul Bălţaţi a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.