15 march 2019, 18:05 Moldovan reality views 2587
Guvernul impune noi restricții pentru cei care fac galăgie
15 march 2019, 18:05 Moldovan reality views 2587

Guvernul impune noi restricții pentru cei care fac galăgie

Noi restricții de emitere a zgomotului la desfășurarea activităților de comerț interior.

Agenții economici vor fi obligați să respecte normele admise de emitere a zgomotului între orele 22 seara și 7 dimineața, și nu între 23.00 și 7.00, cum este în prezent, anunță Noi.md

Astfel, în scopul respectării liniștii publice, Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi Regulamentul sanitar privind normele de emitere a zgomotului și vibrației la desfășurarea activităților de comerț interior.

Documentul stabileşte nivelurile maxime de zgomot și vibrație admise în apropierea obiectivelor comerciale, în blocurile locative și publice, zonele rezidențiale şi pe teritoriul zonelor adiacente lor.

Decizia va intră în vigoare după 6 luni de la data publicării în Monitorul Oficial, astfel încît agenții economici să reușească să se conformeze noilor reguli.

Amenzile contravenționale pentru perturbarea ordinii publice la orele interzise sînt de la 1.500 pînă la 3.000 de lei pentru persoanele fizice și de la 6.000 pînă la 12.000 de lei pentru persoanele juridice.

Source: noi.md

Keywords:

lege , guvern

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.