25 january 2019, 14:20 Moldovan reality views 15682
Cînd vor recupera şcolile şi grădiniţele ziua de 25 ianuarie
25 january 2019, 14:20 Moldovan reality views 15682

Cînd vor recupera şcolile şi grădiniţele ziua de 25 ianuarie

Școlile și grădinițele din toată ţara au rămas astăzi închise din cauza ninsorilor și a poleiului.

Chiar şi aşa, ziua de 25 ianuarie va fi recuperată spun reprezentanţii ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC).

Contacat de Noi.md, consultantul principal al direcției învățămînt general din cadrul MECC, Victor Păgînu, a declarat că decizia de recuperare a acestei zile le aparţine conducătorilor instituţiilor de învăţămînt. Cu alte cuvinte, fiecare şcoală sau grădiniţă va alege individual ziua în care să recupereze data de 25 ianuarie.

Decizia ca astăzi şcolile şi grădiniţele să nu lucreze a fost anunţată în cadrul ședinței de lucru de ieri a Comisiei pentru Situații Excepționale, în legătură cu starea vremii, prezidată de Pavel Filip.

De luni, elevii vor reveni pe băncile şcolii, iar copiii la grădiniţe.

Source: noi.md

Keywords:

scoala , grădiniţa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1875
Populația:
135 locuitori

Greceni este un sat din cadrul comunei Burlăceni, raionul Cahul. Satul este situat la distanța de 58 km de orașul Cahul și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 135 de oameni. Localitatea Greceni este atestată documentar în anul 1875, fiind înființată pe lîngă o stație de cale ferată.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.