15 january 2019, 10:45 Moldovan reality views 10332
Cînd va avea loc deschiderea Anului Familiei în Moldova
15 january 2019, 10:45 Moldovan reality views 10332

Cînd va avea loc deschiderea Anului Familiei în Moldova

Deschiderea Anului Familiei în Moldova va avea loc la sfîrșitul lunii ianuarie la Palatul Republicii.

Informaţia în cauză a fost anunțată de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care a convocat o întîlnire de lucru cu această ocazie, relatează Noi.md.

Participanții la ședință au discutat despre rolul important, pe care-l are familia în societatea noastră. În vederea desfășurării la nivel înalt a Anului Familiei, a fost creat un grup de lucru, care va elabora planul de măsuri de susținere și promovare a instituției familiei. Acesta va include zeci de acțiuni cu caracter local și național.

Igor Dodon a ţinut să reamintească că aşa cum a mai declarat dînsul în cadrul Congresului Mondial al Familiei, desfăşurat în toamna anului trecut, viitorul oricărei ţări și prosperarea statului depind nu doar de situaţia economică, dar şi de starea generală a societăţii, de situaţia demografică și de acele condiţii, în care sînt crescuți și educați copiii noștri. Iată de ce vom depune toate eforturile, inclusiv prin politici de stat și inițiative sănătoase în vederea fortificării instituției familiei", a subliniat şeful statului.

Source: noi.md

Keywords:

familie , Igor Dodon

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1965
Populația:
169 locuitori

Lugovoe este un sat din cadrul comunei Regina Maria, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 169 de oameni. Satul Lugovoe a fost înființat în anul 1965.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.