29 december 2018, 13:10 Moldovan reality views 16765
Cum ar trebui să coasem pe viitor?
29 december 2018, 13:10 Moldovan reality views 16765

Cum ar trebui să coasem pe viitor?

Oamenii au fost întotdeauna interesați să știe ce se va întîmpla mîine? Cum va arăta viitorul apropiat? Odată cu apropierea Anului Nou, aceste dorințe devin şi mai puternice, iar noi încercăm să aducem ceva nou în viața noastră, cel puțin, să ne reînnoim garderoba. Pentru a înțelege mai bine ce se întîmplă în lumea modei, Noi.md i-a rugat pe mai mulţi designeri de îmbrăcăminte moldoveni autentici şi originali să răspundă la întrebările noastre.

1. Un asemenea concept ca moda tot mai există? Dacă da, la ce fel de modă să ne așteptăm anul viitor, care sînt tendințele acesteia?

2. De ce depinde? Cine dictează cererea pentru ce să purtăm și ce nu: designerii, teoreticienii modei, strada, cineva anume sau poate cu totul alţi factori?

3. De ce acum mulți designeri din lume ne propun colecții atît de ciudate, în care modelele ies pe podiumuri în nişte saci urîcioşi, iar bărbații în fuste ş.a.m.d.?

4. Moda moldovenească are propriile caracteristici și direcții?

5. Le puteți recomanda cititorilor noştri, ce să poarte în Anul Mistreţului?

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

haine , Anul Nou

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
663 locuitori

Secăreni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Secăreni și Cornești. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 663 de oameni. Satul Secăreni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.