Go to section: Moldovan Diaspora
20 november 2020, 16:30 Moldovan Diaspora views 5518
În Italia, moldovenii au votat și cu pașaportul anulat, spune Dodon
20 november 2020, 16:30 Moldovan Diaspora views 5518

În Italia, moldovenii au votat și cu pașaportul anulat, spune Dodon

Mai mulți cetățeni ai Republicii Moldova se arată indignați de faptul că Diaspora a avut posibilitatea să voteze cu actele expirate. Aceștia i-au adresat o întrebare și lui Igor Dodon, în cadrul emisiunii live “Președintele răspunde”.

Șeful statului susține că problema a fost abordată de mai multe ori.

„Noi am sensibilizat asupra acestei probleme. Mai mult ca atît, în Italia avem mai multe cazuri, cînd s-a votat cu pașaport anulat, adică pașaport străin tăiat. Lucrul acesta este fixat, documentat. De asta și vom merge la CEC, Curtea Constituțională, ca să demonstrăm că s-au fraudat alegerile”, a declarat Igor Dodon.

Source: noi.md

Keywords:

Italia , pasaport , votare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1937
Populația:
791 locuitori

Bucuria este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tudoreşti și Bucuria. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cahul și la 168 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 791 de oameni. Satul Bucuria a fost întemeiat în anul 1937.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.