Go to section: Moldovan Diaspora
04 november 2019, 11:30 Moldovan Diaspora views 16342
Designerii moldoveni și-au prezentat colecțiile la Washington DC
04 november 2019, 11:30 Moldovan Diaspora views 16342

Designerii moldoveni și-au prezentat colecțiile la Washington DC

Eveniment frumos la Washington DC. Designeri din întreaga lume și-au prezentat colecțiile de haine. La eveniment au participat și designerii din țara noastră, în frunte cu două brand-uri de renume.

Evenimentul a fost găzduit de Departamentul de Stat al SUA.

Republica Moldova s-a numărat printre cele 23 de state care au arătat că au cu ce se mîndri.

Evenimentul a fost urmat de recepția oficială cu participarea reprezentanților din mai multe state ale lumii, membri ai misiunilor diplomatice, personalități notorii din lumea modei, jurnaliști și bloggeri.

Manifestația a oferit posibilitatea promovării produselor din Moldova. Astfel, au fost expuse lucrările designerilor Georgette și @DanielRacovizza, în contextul promovării proiectului „Din Inima", susţinut inclusiv prin fonduri americane.

Source: noi.md

Keywords:

designer , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
242 locuitori

Cobîlea este stație de cale ferată în cadrul comunei Cotiujenii Mari din raionul Șoldănești. Stația de cale ferată este situată în valea rîului Ciorna, la o distanță de 16 km de oraşul Şoldăneşti şi la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia stației de cale ferată constituia 242 de oameni. Stația de cale ferată Cobîlea a apărut în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.