Go to section: Children
26 september 2020, 15:00 Children views 4157
Școala ca pericol de contaminare?
26 september 2020, 15:00 Children views 4157

Școala ca pericol de contaminare?

A trecut doar o lună după deschiderea școlilor și a grădinițelor, care au stat încuiate mai mult de jumătate de an, și statistica alarmantă a bolnavilor de Covid-19 s-a completat cu încă o rubrică: elevi și pedagogi. Multă lume este îngrijorată de faptul că, dacă numărul acestor cazuri nu se va micșora, copiii iarăși vor fi trimiși pe la casele lor. Ar fi o veritabilă catastrofă.

Dacă se îmbolnăvesc copiii

Deja după două săptămîni de la începutul noului an de studii în Moldova zece școli și două grădinițe au fost închise pentru carantina cu COVID-19, 207 clase lucrau la distanță. În general, potrivit ministrului educației Igor Șarov, conform situației din 18 septembrie 171 clase au intrat în carantină, coronavirusul a fost confirmat la 190 de elevi, iar 5563 copii se aflau în autoizolare. Nu este mai optimistă nici statistica situației pedagogilor: coronavirusul a fost confirmat la 207 din ei, în autoizolare se aflau 288 de persoane. Au fost infectați și 40 de angajați din personalul auxiliar.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

scoala , coronavirus

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.