Go to section: Children
09 september 2020, 14:00 Children views 3925
Cum trebuie să fie o copilărie fericită?
09 september 2020, 14:00 Children views 3925

Cum trebuie să fie o copilărie fericită?

Cu începerea anului școlar această întrebare devine deosebit de acută. Despre aceea, trebuie oare maturii să le creeze copiilor "condiții de rai" reflectează autorul ziarului rusesc «Культура». Multe dintre problemele vizate de el ne privesc și pe noi. Publicăm varianta prescurtată a materialului.

În cadrul actualelor discuții, în mediul public, despre copii și copilărie de obicei auzim cuvintele "a apăra", "a îngrădi", "a salva". Așa se vorbește despre valorile cele mai de preț. Într-adevăr, copiii sunt tot ce avem mai scump. Societatea – direct sau indirect – chiar finanțează procrearea. O situație oarecum unică în istoria mondială.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

copii , fericire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1701
Populația:
1449 locuitori

Ţahnăuţi este un sat din cadrul comunei Ţareuca, raionul Rezina. Satul Țahnăuți este situat la o distanță de 10 km de orașul Rezina, la 12 km de stația de cale ferată Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1449 de oameni. Satul Țahnăuți a fost menționat documentar în anul 1701.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.