Go to section: Children
06 november 2020, 12:00 Children views 3905
Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an
06 november 2020, 12:00 Children views 3905

Taberele de vară pentru copii vor rămîne închise în acest an

Ministerul Educației anunță că taberele de vară pentru copii cu sejur de zi, cît și cele staționare nu se vor deschide în acest an.

Potrivit autorităților, aflarea unui număr mare de copii în aceleași încăperi o perioadă îndelungată prezintă pericole mari din punct de vedere epidemiologic. În acest sens, Ministerul cere autorităților publice locale, dar și direcțiilor raionale de învățămînt să se asigure că taberele de vară vor rămîne închise.

"În legătură cu situația epidemiologică creată în republică prin COVID-19, solicităm autorităților publice locale sistarea activității taberelor pentru copii şi adolescenți (cu sejur de zi şi/sau staționare) în perioada estivală 2020", se arată în dispoziția semnată de ministrul Educației, Igor Șarov.

Source: noi.md

Keywords:

tabără , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
9334 locuitori

Chiţcani este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mereneşti, Chiţcani și Zahorna. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Căușeni și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Chiţcani alcătuia 9334 de locuitori în anul 1989. Satul Chiţcani a fost menționat documentar în anul 1456.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.