Go to section: Children
04 august 2019, 14:20 Children views 14435
Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism
04 august 2019, 14:20 Children views 14435

Va fi deschis un Centru pentru copiii cu autism

Despre aceasta a anunțat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței serviciilor primăriei de astăzi.

Potrivit edilului capitalei, clădirea în care urmează să fie deschis acest centru special a fost deja găsită și se află pe strada Serghei Lazo din capitală.

"Este regretabil că în Chișinău, pînă în acest moment, nu avem un centrul pentru acești copii minunați", a spus Ruslan Codreanu.

Acesta a cerut reprezentanților din primărie să facă toate cererile necesare, ca acest centru să fie deschis în cel mai scurt timp.

Keywords:

centru , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1619
Populația:
1326 locuitori

Ciripcău este un sat şi comună din raionul Floreşti. Ciripcău este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Floreşti şi la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1326 de oameni. Satul Ciripcău a fost menționat documentar în anul 1619.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.