Go to section: Children
31 march 2019, 13:00 Children views 18130
Donează o jucărie copiilor internați în secţia de Oncohematologie
31 march 2019, 13:00 Children views 18130

Donează o jucărie copiilor internați în secţia de Oncohematologie

O asociaţie de la noi a lansat un proiect destinat micuţilor aflaţi în suferinţă. Copiii diagnosticaţi cu leucemie primesc de la voluntari cîte un cadou după fiecare şedinţă de chimioterapie.

Darurile se păstrează în aşa-numita „Cutie a Curajului”, de unde micii pacienţi îşi pot alege jucăriile preferate. Jucăriile sînt oferite de voluntarii Asociaţiei obşteşti „Viaţa fără leucemie”.

„Ca să funcţioneze jocul, cutia trebuie umplută permanent cu jucării. Copii sînt mulţi şi fac proceduri în fiecare zi. Să o completeze poate orice doritor”, a spus fondatorul organizaţiei Viaţa fără leucemie, Elena Ermolaeva.

Iniţiativa este salutată de medici, care confirmă că micuţii suportă mai ușor suferinţa, datorită cadourilor. În secţia de Oncohematologie sînt internaţi 19 copii cu diferite forme de leucemie. Iniţiatorii proiectului fac apel către oamenii de bună credinţă să doneze jucării pentru aceşti micuţi. Acestea trebuie să fie obligatoriu noi.

Aflați cum puteți dona jucării pentru copii accesînd pagina de facebook Asociatia Obsteasca „Viata fara leucemie”

Source: noi.md

Keywords:

cadouri , jucării , copii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2867 locuitori

Ţînţăreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţînţăreni și Creţoaia. Satul Țînțăreni este situat la o distanță de 10 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2867 de oameni. Prima atestare a satului Ţînţăreni a fost în 1659 (cu numele de Luțeni).

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.