Go to section: Children
21 february 2020, 22:00 Children views 4407
Universul adolescenţei - compartimentul portalului Moldovenii.md
21 february 2020, 22:00 Children views 4407

Universul adolescenţei - compartimentul portalului Moldovenii.md

Ce este universul adolescenței? Este colorat în nuanțe aprinse, ritm energic, tineri îndrăzneți. Adolescenții reprezintă viitorul acestei societăți. Sînt viitorii medici, ingineri, politicieni, artişti şi poeţi iluștri. Ei sînt viitorul Moldovei.

Fiecare persoană are propriul său caracter, propria personalitate, aspiraţii şi vise. Adolescența este vîrsta întrebărilor, a îndoielilor. Adolescenții de azi sînt foarte talentați. Ei caută să capete noi cunoştinţe realizînd că trăim într-o epocă a revoluţiei tehnologice, într-o epocă în care ritmul de dezvoltare a societăţii şi progresul depind de cunoştinţe. Acesta este motivul pentru care ei tind spre o educaţie bună.

Adolescenții sînt diferiți prin caracter, comportament, fizic, gîndire. Adolescența este etapa care face trecerea de la copilărie la tinerețe. Nu uitaţi de lucrurile care formează lumea interioară a omului şi definesc identitatea lui. Pe această pagină veţi găsi lucrări literare, aforisme, curiozități din lumea naturii, ştiinţei şi tehnologiei. Bine aţi venit în lumea adolescenței!

 

Keywords:

adolescenți , site

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1639
Populația:
2037 locuitori

Scăieni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Scăieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2037 de oameni. Satul Scăieni a fost menționat documentar în anul 1639.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.