05 august 2020, 14:05 Moldovan Diaspora views 4608
Două curse charter vor fi organizate suplimentar pentru moldovenii din Rusia
05 august 2020, 14:05 Moldovan Diaspora views 4608

Două curse charter vor fi organizate suplimentar pentru moldovenii din Rusia

Două curse charter vor fi organizate suplimentar pentru cetățenii moldoveni aflați în Rusia, a anunțat astăzi Autoritatea Aeronautică Civilă. Zborurile vor fi efectuate pe 10 și 17 mai, iar prețul unui bilet va fi de 102 euro.

Compania aeriană „Air Moldova" a fost desemnată câștigătoare și va opera cursele Moscova – Chișinău. Informațiile ce țin de ora zborului vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei „Air Moldova". Menționăm că, o altă cursă charter Moscova – Chișinău urmează a fi efectuată pe 12 mai, scrie tv8.md.

De cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020, prioritate având studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate.

Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.

Source: tv8.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
2877 locuitori

Mărăndeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Mărăndeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2877 de oameni. Satul Mărăndeni a fost menționat documentar în anul 1847.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.