31 october 2019, 17:15 Moldovan Diaspora views 3796
Informație importantă pentru moldovenii care sînt în Pakistan
31 october 2019, 17:15 Moldovan Diaspora views 3796

Informație importantă pentru moldovenii care sînt în Pakistan

Cetățenii moldovenii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Islamică Pakistan urmează să țină cont de următoarele.

În Pakistan are loc marșul de protest „Azadi March", al cărui punct final va fi capitala Islamabad. Protestul este prevăzut pentru data de 31 octombrie 2019. Este posibil ca manifestațiile din capitala pakistaneză să aibă loc pe o perioadă mai lungă de timp.

Se recomandă evitarea deplasărilor în proximitatea sectorului H-9, existînd riscuri confirmate de atacuri teroriste.

Se așteaptă ca drumurile principale, care fac legătura între Islamabad și teritoriu, să fie blocate, inclusiv cel către Aeroportul International Islamabad. Există posibilitatea ca manifestațiile să devină violente.

De asemenea, se recomandă cetățenilor care doresc să se deplaseze în Islamabad să amîne călătoriile care nu sînt absolut necesare, iar celor care sînt deja prezenți în zonă să urmărească mass media locală pentru a se informa atît cu privire la zonele în care se anunță demonstrațiile, cît și să fie prudenţi - pe fondul posibilităţii degradării situației de securitate.

Source: viza.md

Keywords:

Pakistan , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
596 locuitori

Alexandru cel Bun este un sat din cadrul comunei Voloviţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Soroca și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 596 de oameni. Satul Alexandru cel Bun a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.