21 june 2019, 10:20 Moldovan Diaspora views 4551
Maia Sandu - despre ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim
21 june 2019, 10:20 Moldovan Diaspora views 4551

Maia Sandu - despre ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Prim-ministrul Maia Sandu a fost întrebată dacă Republica Moldova îşi va muta totuşi Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim sau nu.

Drept răspuns, Maia Sandu spune că atunci cînd a venit în clădirea Guvernului nu a găsit niciun document în acest sens, ci a existat doar un... comunicat de presă.

„Nu am găsit niciun document, cînd am ajuns în casa Guvernului. Se pare că nu a existat o asemenea decizie. Nu există niciun document scris, a existat doar un comunicat de presă, respectiv u există o asemenea decizie şi nu se mută ambasada", a spus Sandu la TVR Moldova.

Întrebată cum este posibil una ca asta, Maia Sandu sugerează că întrebarea trebuie adresată fostei guvernări.

Amintim că pe 11 iunie, deşi Guvernul Sandu fusese deja investit, Pavel Filip şi echipa sa guvernamentală au decis transferarea ambasadei Republicii Moldova din oraşul Tel Aviv la Ierusalim.

Deputaţii PSRM şi ai blocului ACUM au spus însă că decizia privind mutarea Ambasadei la Ierusalim este o eroare dipolomatică, făcută pentru a atrage bunăvoinţa SUA.

Source: tvrmoldova.md

Keywords:

Ierusalim , ambasada , Maia Sandu

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.