21 may 2019, 17:20 Moldovan Diaspora views 14378
Moldoveanul - campion la arte marțiale mixte în Singapore
21 may 2019, 17:20 Moldovan Diaspora views 14378

Moldoveanul - campion la arte marțiale mixte în Singapore

Iurie Lapicus are 23 de ani și este originar din Moldova. Tînărul este pasionat de sport și arte marțiale.

În urmă cu 8 ani, acesta s-a stabilit împreună cu familia sa, în Italia, acolo unde a continuat să persevereze și să muncească la visul său.

Iurie este cunoscut și în Italia, unde reprezintă echipa Petrosyan, din Milano. Recent însă, a devenit campion la arte marțiale mixte în Singapore, unde a reprezentat Republica Moldova, comunică publicația conandaily.com.

Avînd o bună tactică și pregătire fizică, moldoveanul a urcat pe podium, după ce l-a învins pe thailandezul Shannon Wiratchai, la Campionatul „ONE: Enter the Dragon" din Singapore.

Source: unica.md

Keywords:

sport , diaspora , Singapore

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1702
Populația:
670 locuitori

Stroiești (Stroenți) este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 125 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2010, populaţia localității constituia 670 de oameni. Satul Stroiești a fost menționată documentar în anul 1702.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.