Cultura moldovenească a fost prezentată la MGIMO (Foto)

Cultura moldovenească a fost prezentată la MGIMO (Foto)

La Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova a avut loc festivalul anual studențesc "Ziua bucătăriei naționale". La acest eveniment festiv tradițional au participat reprezentanți ai diverselor culturi și popoare, care fac studiile la institutul menționat.

În cadrul evenimentului oaspeții invitați au avut posibilitatea de a gusta bucatele tradiționale naționale, precum și să se bucure de coloritul melodiilor, prezentate de către studenți în programul artistic bogat.

Cultura moldovenească a fost prezentată de către studenții MGIMO, originari din Republica Moldova, care au gătit pentru oaspeții festivalului gustări naționale moldovenești.

Source: www.rusia.mfa.md

Keywords:

cultura , Festival , bucataria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
295 locuitori

Constantinovca este un sat din cadrul comunei Valea Adîncă din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Camenca și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Constantinovca alcătuia 295 de oameni în anul 2004. Satul Constantinovca a fost înființat în anul 1922.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.