28 march 2017, 15:55 Moldovan Diaspora views 7769
Moscova: cei mai buni șoferi de taxi - moldoveni (Foto)
28 march 2017, 15:55 Moldovan Diaspora views 7769

Moscova: cei mai buni șoferi de taxi - moldoveni (Foto)

Le-au demonstrat rușilor ce înseamnă să fii un șofer de taxi ordonat și apreciat de călători.

Doi moldoveni care muncesc taximetriști la o companie de taximetrie cu renume din Federația Rusă au luat locul întîi la concursul anual al celor mai buni angajați, organizat de filiala din Moscova. Cei doi șoferi de taximetru s-au dovedit a fi cei mai buni dintr-un număr de tocmai 12 mii de angajați, majoritatea ruși.

Alexandru Gîncu și Gheorghe Maznic sînt cei doi moldoveni care le-au oferit rușilor o adevărată lecție de profesionalism și dedicație. Bărbații muncesc la o compania de taximetrie care prestează servicii în peste 60 de orașe din Federația Rusă de aproximativ trei ani.

Alexandru a luat locul întîi pentru comenzi de la persoane fizice.

Gheorghe s-a bucurat de același loc pentru comenzi corporative.

Au ieșit învingători la concursul celor mai buni taximetriști pentru că au luat cele mai mari note de la pasageri, au demonstrat responsabilitate, au muncit cu pasiune, au păstrat mereu o curățenie ideală în mașină și au îndeplinit cel mai mare număr de comenzi.

Pentru toate acestea au fost compensați nu doar cu un loc de frunte în clasament ci și cu premii. Alexandru Gîncu a primit drept cadou un televizor modern, iar Gheorghe Maznic se va bucura de opt ore de răsfăț la o baie rusească.

Cei doi taximetriști moldoveni, desemnați cîștigători, nu sînt singurii din clasamentul realizat de compania de taximetrie. În primii 50 cei mai buni șoferi s-au mai regăsit și alții. De o apreciere înaltă s-au bucurat și Andrei Marcoci, Vitalie Miron și Andrei Botezat.

Source: realitatea.md

Keywords:

Moscova , taxi , soferi , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
136 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Florești și la 143 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Chirilovca a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.