Go to section: Nature and tourism
17 september 2020, 11:00 Nature and tourism views 3340
O companie aeriană românească suspendă cursele comerciale către și dinspre Moldova
17 september 2020, 11:00 Nature and tourism views 3340

O companie aeriană românească suspendă cursele comerciale către și dinspre Moldova

Ca urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, compamia TAROM din România prelungește suspendarea operării curselor comerciale pînă la data de 14 octombrie inclusiv, către/dinspre Republica Moldova.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, potrivit unui comunicat al companiei.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, compania compana roagă pasagerii să contacteze agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: tarom.ro

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziționate pe site-ul TAROM sau într-o agenție TAROM, persoanele pot adresa un mail la: contact@tarom.ro

Menționăm faptul că de la aceste restricții sînt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Source: noi.md

Keywords:

trafic aerian , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
1362 locuitori

Mihălăşeni este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grinăuți și Mihălășeni. Satul Mihălășeni este situat la o distanță de 16 km de orașul Ocnița și la 236 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1362 de oameni. Satul este menționat documentar la 15 iunie 1431.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.