Go to section: Nature and tourism
15 may 2020, 16:33 Nature and tourism views 4695
De mîine ar putea fi reluate zborurile spre țările unde spațiul aerian nu este închis
15 may 2020, 16:33 Nature and tourism views 4695

De mîine ar putea fi reluate zborurile spre țările unde spațiul aerian nu este închis

Cetățenii Republicii Moldova pot ieși și intra în țară fără restricții. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi de președintele țării Igor Dodon, în cadrul unei noi ediții a emisiunii - ”Președintele răspunde”.

Totodată acesta a precizat că la fel ar putea fi redeschis și spațiul aerian, cel puțin ar putea fi restabilită conexiunea cu țării care nu sînt în carantină și permit intrarea pe teritoriul țării a persoanelor străine.

De exemplu pentru ziua de mîine o companie aeriană are deja programate trei zboruri din și spre Moldova.

Două zboruri sînt spre Londra și unul spre Barcelona. Cel puțin pe panoul aeroportului din Barcelona, zborul din și spre Chișinău este inclus în lista de sosiri și decolări.

Important este de știut faptul că la bordul aeronavelor se acceptă doar persoane care au viză de reședință în țara în care merg și un contract de muncă nedeterminat.

Potrivit șefului statului, pe perioada următoare va fi menținută și restricția de autoizolare pentru 2 săptămîni pentru persoanele care revin în țară.

Source: noi.md

Keywords:

zbor , avion

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.