Go to section: Nature and tourism
05 november 2020, 15:00 Nature and tourism views 3761
Una din principale destinații estivale pentru moldoveni se redeschide
05 november 2020, 15:00 Nature and tourism views 3761

Una din principale destinații estivale pentru moldoveni se redeschide

De săptămîna viitoare, bulgarii vor avea voie să călătorească în ţară, în scop toristic, după ce au fost relaxate măsurile de carantină, pe 13 mai. Vor fi redeschise hotelurile mici şi pensiunile, iar plajele trebuie să fie pregătite pentru a primi turişti de pe 1 iunie.

Bulgaria speră să poată da liber și turiştilor străini de pe 1 iulie. Aproape jumătate dintre hotelieri au spus că vor reduce preţurile pentru a atrage clienţii. sînt discutate mai multe variante, printre care, cea în care să fie primiţi turişti din statele apropiate şi doar dacă în statul respectiv epidemia este ţinută sub control.

Deocamdată, pentru a-i convinge pe proprii cetățeni să-şi facă vacanţa în ţară, oficialii de la Sofia vor să le ofere bulgarilor vouchere pe care să le poată folosi pînă la finalul anului 2021.

În Bulgaria au fost confirmate aproape 1900 de cazuri de coronavirus, iar 86 de oameni au murit. Bulgaria a fost una dintre primele ţări din Europa care au impus restricţii asupra circulaţiei persoanelor, pentru a reduce riscul propagării noului coronavirus. Guvernul bulgar a luat această măsură pe 13 martie. Cu toate astea de Paşte, bisericile din Bulgaria au rămas deschise, scrie descopra.ro.

Source: tv8.md

Keywords:

turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.