Go to section: Nature and tourism
20 november 2019, 14:30 Nature and tourism views 2563
Bloggerul Varlamov, despre Moldova: Prieteni, sînt în paradis!
20 november 2019, 14:30 Nature and tourism views 2563

Bloggerul Varlamov, despre Moldova: Prieteni, sînt în paradis!

Celebrul blogger rus Ilya Varlamov a revenit în Republica Moldova, exclamînd în anumite momente că simte că ar fi în rai.

Acesta a remarcat că AIC a fost transformat într-un edificiu frumos, modern și în cel mai confortabil aeroport din spațiul CSI, transmite NOI.md cu referire la diez.md.

„Prin Chișinău poți zbura în Europa. Acum cîțiva ani, de Revelion, prin acest aeroport am zburat în Franța pentru că biletele erau ieftine și a fost foarte cool. Nu trebuie să aveți teamă să călătoriți tranzit prin Chișinău, deoarece vă veți petrece timpul foarte frumos și plăcut aici, în zonele de odihnă și restaurante", a remarcat cunoscutul blogger.

Acesta a vizitat Castelul Mimi și vinăria Et Cetera, locuri parcă rupte din rai, menționînd că nu este nevoie să mergi în marele capitale europene pentru a te simți special și pentru a petrece timpul frumos.

Source: diez.md

Keywords:

blog , Moldova , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1852
Populația:
605 locuitori

Surchiceni este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 605 oameni. Satul Surchiceni a fost menționat documentar în anul 1852.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.