Go to section: Nature and tourism
05 march 2019, 17:00 Nature and tourism views 17906
Atenționare de călătorie în Italia, inclusiv pentru pasagerii moldoveni
05 march 2019, 17:00 Nature and tourism views 17906

Atenționare de călătorie în Italia, inclusiv pentru pasagerii moldoveni

Astăzi, călătorii care au zboruri spre Italia ar putea să nu ajungă la destinație la timp. Atenționarea vine în contextul în care angajații aeroporturilor din Italia au anunțat o grevă pentru ziua de astăzi.

În acest context, compania Air Moldova și-a atenționat călătorii de faptul că este posibilă perturbarea traficului de zbor.

„În legătură cu perturbarea activității aeroporturilor din Italia vor fi înregistrate întîrzieri, rețineri și posibil chiar anulări ale zborurilor. Air Moldova își cere scuze anticipat de la clienții săi pentru eventuale inconveniențe care ar putea să apară din acest motiv. Compania dă asigurări că va depune toate eforturile și demersurile necesare pentru ca pasagerii săi să aibă cît mai puțin de suferit", se menționează în mesajul expediat de reprezentanții companiei.

Greva este preconizată pentru intervalul orelor: 12:00 – 16:00 (orele Republicii Moldova 13:00 – 17:00).

Source: tv8.md

Keywords:

calatorie , Italia , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
10556 locuitori

Parcani este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 64 km de Chișinău. Populaţia satului Parcani alcătuia 10 556 de oameni în anul 2000. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1768.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.