Go to section:
Cuisine
REŢETA ZILEI: Mălai cu magiun
Mod de preparare:
Se prepară mălaiul după reţeta „Mălai”. Cînd mălaiul se răceşte, se taie în două straturi. Stratul de jos se unge cu magiun, se presară cu nuci şi se acoperă cu al doilea strat. Deasupra se presară cu zahăr tos. Se serveşte tăiat romburi sau pătrăţele. Se garniseşte cu fructe glasate (pepene galben, mere, gutui).
Ingrediente pentru 1 kg de produs:
- 2 pahare făină de porumb,
- 1 pahar plin cu vîrf făină de grîu,
- 2 pahare lapte,
- 3 linguri zahăr,
- sare,
- vanilină,
- un vîrf de cuţit de bicarbonat de sodiu,
- 4 linguri unt,
- 1/2 lingură ulei,
- 2 ouă,
- 1/2 pahar magiun,
- 2 linguri zahăr tos,
- 1/2 pahar miez de nucă,
- 1 ou.
- Молдаванин скончался в США после того, как получил от полицейских удар электрошокером
- Хорошая новость для молдован в Испании
- "Транспортный безвиз" для грузовых перевозок: с кем договорилась Украина
- Отменен безвизовый режим с Республикой Эквадор
- Проекту Moldovenii.md 13 лет
- Cотрудника посольства Молдовы в России объявили персоной нон грата
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
Settlements of Moldova
- Statut:
- Sat
- Prima atestare:
- 1867
- Populația:
- 51 locuitori
Frasin este un sat din cadrul comunei Ivanovca, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 44 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 locuitori. Satul Frasin a fost întemeiat în anul 1867.
Comments
(0)