Go to section: National costume
15 october 2015, 17:02 National costume views 45238
Moldoveanca Irina Madan și-a prezentat rochiile pictate la Paris (Foto)
15 october 2015, 17:02 National costume views 45238

Moldoveanca Irina Madan și-a prezentat rochiile pictate la Paris (Foto)

Tînăra creatoare de rochii pictate Irina Madan este primul designer din Moldova care a participat la evenimentul „Tiffany's Fashion Week Paris", relatează NOI.md cu referire la diez.md

Tînăra designer are peste 130 de haine pictate și brodate manual, create într-un singur exemplar. La Paris a impresionat publicul cu șase ținute extraordinare, rochii pictate. Aventura din capitala franceză de la o postare pe o rețea de socializare, unde un fotograf din Londra anunța despre evenimentul „Tiffany's Fashion Week Paris". Puțin cam sceptică, dar totuși s-a hotărît să aplice și ea cu propriul portofoliu. Spre marea ei bucurie, a fost acceptată.

„Evenimentul Tiffany's Fashion Week Paris a fost diferit de precedentele prezentări, în primul rînd, prin efortul depus pentru a ajunge acolo. Orașul Paris în sine a fost un vis foarte mare pentru mine și am depus multă muncă pentru a mi-l îndeplini", a declarat Irina.

În cadrul evenimentului, designerul din Moldova a reușit să cunoască designeri din Italia, SUA, Anglia, Hong Kong, România, India, Chile și Egipt. Mai mult decît atît, acesteia i s-a propus să își vîndă hainele într-un showroom din Paris. „Am cunoscut oameni speciali din diferite țări, care îmi apreciau ținutele pictate. Mulți dintre ei credeau că desenul este un print, și nu o pictură realizată manual, fapt ce i-a surprins plăcut", spune Irina.

Source: www.noi.md

Keywords:

haine , moda , costum popular , design

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1439
Populația:
1012 locuitori

Ohrincea este un sat din cadrul oraşului Criuleni, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Criuleni și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1012 locuitori. Satul Ohrincea a fost menționat documentar în anul 1439.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.