Go to section: National costume
24 june 2014, 14:17 National costume views 24602
11 designeri moldoveni și-au prezentat colecțiile la festivalul Ia Mania! FOTO
Photo: perfecte.md
24 june 2014, 14:17 National costume views 24602

11 designeri moldoveni și-au prezentat colecțiile la festivalul Ia Mania! FOTO

Pe lîngă tîrguri de artizanat, dansuri populare, program muzical, vin şi bucate tradiţionale, cei care au venit la festivalul Ia Mania au avut parte de prezentarea colecţiilor a 11 designeri autohtoni, care au participat la concursul MÎNDRIA.

Organizatorii festivalului Ia Mania au oferit tinerilor designeri de la noi posibilitatea să se afirme prin creaţii autentice, inspirate din portul tradiţional moldovenesc. 11 creatori autohtoni au participat la concursul MÎNDRIA, unde şi-au prezentat colecţiile formate din şase tinute fiecare. Printre modelele care au defilat în creaţiile tinerilor designeri s-au numărat şi cîteva vedete ca Olia Tira sau Tania Cerga. Cei care stau în spatele brandului "Soulmates" au fost cîștigătorii acestui concurs şi, drept premiu, vor participa la Săptămîna Modei de la Oxford din Marea Britanie.

Source: perfecte.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
979 locuitori

Parcani este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Parcani și Voloave. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.